Állatkínzás
16008
post-template-default,single,single-post,postid-16008,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Állatkínzás

untm

Állatbarátként, állattartóként és együttérző, spirituális embernek gondolva magunkat van az a pont, amikor szenvedő állatokat és az ellenük elkövetett kegyetlenkedést látva kiakadunk. Minden hasonló emberre ezek sokkolóan hatnak, mégis elkerülhetetlenül látjuk őket, tudomásunkra jutnak, mert sajnos ez történik!

Azok, akik ezeket elkövetik, egy téves valóságban léteznek, a saját ideológiájukért állnak ki ilyen módon és demonstrálják annak megvédését, felsőbbrendűségét és örök érvényét. Ebből kizökkenteni őket nehéz, külső ráhatással szinte lehetetlen… Egy fanatikust nem igazán tudsz meggyőzni, hiszen a saját valóság buborékában él, mit sem törődik azzal, hogy másnak ezzel szenvedést okoz. Ha sokat magyarázol, még a te fejedet is lecsapja és odaszegez téged is..

Mit lehet tenni ez ellen? A ráhatásban a tér nem számít. Nem számít az, hogy akár több száz kilométerre vagy. Az energia áramlása ellen nem lehet falat építeni. Azzal, ha magával ragad a szörnyűség energiája és a szenvedővel való túlzott együttérzés, nem segítesz, csak elmélyíted a fájdalmát és magadat is lehúzod. Talán kegyetlennek hangzik, de nem az. Fordítsd meg az energiáidat, és a düh, a fájdalom és a borzalom átérzése helyett küldj fényt. Küldj fényt a szenvedőnek, és kívánj neki könnyű átmenetet. Küld fényt az elkövető szívébe, hogy érintse meg őt és tapasztalja meg a szeretet és az együttérzés kegyelmét. Ez a legjobb, amit távolból tehetsz. Sugározd ki feléjük az energiádat.

El kell fogadjuk, hogy ez a dimenzió, ez a világ így működik, itt jelen tudnak lenni és létjogosultságuk van ezeknek a kegyetlenkedéseknek, és azoknak a létezőknek is, akik elkövetik ezeket.

Viszont mindig tudd, hogy van ráhatásod! Tudod befolyásolni a dolgok menetét és higgy benne! Vállald fel, minden ilyen alkalommal, amikor szörnyűséget látsz vagy hallasz.

Vállald fel teljes erőbedobással és mellszélességgel a küldetésed, vállald fel azt, aki vagy, és ennek adj hangot, hogy minél több ember érezze át ennek a súlyát, és érezze meg, hogy nincs egyedül.

Küldj fényt, mert távolból így segíthetsz. Ezáltal teret szorítasz ki, és teret veszel el előlük.