A spirituális fejlődés
16016
post-template-default,single,single-post,postid-16016,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

A spirituális fejlődés soha nem öncélú

A saját fejlődésedre fordított idő, energia valójában nem csak a te javadat szolgálja. Ide tartozik minden, ami abban segít, hogy te kiegyensúlyozottabb és boldogabb légy, hogy elhagyd az önkorlátozó programjaidat, jobban tisztában légy önmagaddal, jobban tudd, hogy ki vagy te és merre kell menned, hogy megismerd önmagad örökkévaló létezőként.

holographic_universeAmikor spirituális szintet lépsz, amikor tudatosságodat egy még magasabb szintre emeled, ez a lépés soha nem önmagában álló és soha nem magányos. Hatással van és megérint mindent és mindenkit a környezetedben, mindenkit akivel kapcsolatba kerülsz, akivel időt töltesz el. Emeled őket is, hiszen a rezgések szintjen hatsz a másik emberre, és később ők is emelő hatással lesznek majd másokra. Valójában a teljes bolygóra hatással vagy ezáltal.

A tudatosságod emelése soha nem öncélú és akkor következik be, amikor a környezeted is felkészült a változásra, az emelkedésre, hiszen törvényszerűen es elkerülhetetlenül rájuk is hatni fog.

Hatunk, és hatással vannak ránk, láthatatlan „energiaszálakkal” összeköttetésben vagyunk mindennel és mindenkivel, a teljes Föld nevű bolygóval, és még azon túl is…